ЛОТ-КОНСУЛТ е отличена с първо място в категория “Иновативен проект” на осмото издание на Годишните на награди на b2b Media

На официалната церемония по връчването на  Годишните награди на b2bmedia присъстваха най-добрите, иновативни и устойчиви компании, които отчетоха своите високи постижения за изминалата година в предизвикателната бизнес среда. ЛОТ-КОНСУЛТ бе отличена с първо място в категория “Иновативен проект”.

“Благодаря много за това отличие! Проектът, с който спечелихме тази награда - “ЛОТ АКАДЕМИЯ”, ни даде възможност да продължим да изпълняваме нашата основна мисия, а тя е превенция и защита на труда в трудните за всеки бизнес времена, тъй те не отстраниха всички рискове, които съпътстват работните места, а добави нови. От името на целия екип на ЛОТ-КОНСУЛТ много благодаря на журито и на всички колеги, които успяха да реализират този проект и поздравления за всички наградени“

- сподели Марио Каменов, мениджър проекти на ЛОТ-КОНСУЛТ, който прие наградата.

Вече повече от 26 години фирмата е водещ доставчик на услуги за здраве и безопасност при работа. Работата ѝ се изразява в успешното консултиране на големи, средни и малки предприятия от различни икономически сектори като производство, строителство, преработваща промишленост, образование, здравеопазване, транспорт, банки, държавни органи, търговия на едро и дребно и др. 

Електронното обучение е нова методология за обучение, която използва Интернет като комуникационен канал. Това е подход за обучение, чрез който потребителите могат да използват различни видове материали в цифров формат (писмен текст, графики, филми, звуци и т.н.) във файлове, които могат да бъдат достъпни онлайн и в някои случаи изтеглeни на работната им станция на компютър.

За да бъдат обучени служителите чрез e-learning платформата на ЛОТ АКАДЕМИЯ не е необходимо нищо друго освен достъп до Интернет и желание. Заглавната страница на сайта директно води до платформата на адрес https://e.lot-consult.com. Влизането в нея става с изпратена от нас парола, след като са направили предварително своята регистрация.
 

Компанията създава платформата ЛОТ АКАДЕМИЯ, продължавайки целта си за изграждане на култура на здраве и безопасност  на всички нива. Обученията развиват потенциала на собствените стандарти за качество. Благодарение на тях работещите биха могли да се “самоактуализират” и развиват уменията си в използването на различни предпазни средства, специфично оборудване на работното място, както и нематериалните си умения като емоционалната интелигентност и управление на взаимоотношенията и комуникацията на работното място и т.н. 

Постоянната динамика на бизнес средата и все по-голямата конкурентост на пазара са едни от факторите, които обясняват необходимостта от обученията. 

Иновациите за ЛОТ-КОНСУЛТ продължават. 

Остави коментар

Коментари (0)

    Тази статия все още няма коментари. Бъдете първи и дайте своето мнение!