Профил

Consendo
Consendo
Моите HR области
Организационен дизайн/Organizational design 3.33
Обучение и развитие/Training and development 33.83
Мотивация/Motivation 20.5
Общa темa/Other 3.33
Натрупани точки
61
Публикации
09 април 2021

Кога е най-подходящият момент да наемем нов човек в екипа?

Пред какви други финансови проблеми са изправени собствениците на бизнес и какви са възможните решения? - представя поредица от практически уебинари
11 март 2022

Българският предприемач може да е по-успешен с добра финансова грамотност

През последните три години икономическата ситуация не само у нас, а и по света, се усложни заради пандемията. Събитията от изминалата седмица и половина, след избухването на войната в Украйна, поставиха бизнеса пред съвсем нови предизвикателства. Те показаха, че предприемачите е необходимо да бъдат добре подготвени, за да могат да отговарят на промените адекватно.
21 април 2022

Готов ли си да станеш успешен предприемач?

През последните години типичният български предприемач е на възраст между 35 и 44 години и е особено внимателен към наемането на служители, сочат данни от първия националния доклад за България на Глобалния предприемачески мониторинг (GEM). Как да наемем правилните служители? Как да започнем бизнес? Как да управляваме проектите си ефективно и каква е връзката между данъци, осигуровки, ДДС – това са въпроси, чиито отговори може да научите в седмичния подкаст „Парите на предприемачите“.
28 април 2022

Да ръководиш собствен бизнес не е за всеки

През юни стартира шестото издание на практическото обучение „Управлявай успешно финансите на фирмата си“. Единият от лекторите е Димка Кънчева – управляващ партньор в счетоводно консултантска компания CONSENDO. Компанията предлага счетоводни и консултантски услуги, а във визията ѝ е заложено финансовото обучение на предприемачите, така че да управляват бизнеса си с лекота и разбиране.
10 май 2022

Как се създава и управлява ефективно бюджет - безплатен уъркшоп

Компаниите CONSENDO и Contro организират безплатен онлайн уъркшоп за финансова грамотност „Ефективно създаване и контролиране на бюджет“. Обучението ще се проведе на 13 май (петък) от 14,30 до 16,00 ч.