Разрастване в действие: какво ново в "Нови Глобал България"

 

Още по-цветно ни е в мислите на нас в "Нови Глобал България", защото вече се намираме на ул. „Цветна градина“ 77-79, София. Опаковахме задачките и мечтите си в кашони, за да ги пренесем на по-широко. И задачите настанихме уютно на по-голямата ни дъска, и после ги разстлахме върху по-широките си бюра.

Ние обичаме както да изслушваме клиентите си и кандидатите, с които общуваме ежедневно, така че да идентифицираме нуждите им възможно най-коректно, така и да се чуваме помежду си. Работим в просторно общо пространство, което ни позволява да си комуникираме постоянно и да бъдем по-ефективни. Затова и резултатите са следствие от отборната ни игра и синхронизиран професионализъм, а не на щастливи случайности. Обичаме и да се оглеждаме – затова сега имаме прекрасни високи прозорци, които ни дават възможността да виждаме до края на улицата. Така също обичаме да се вглеждаме внимателно и в опита на кандидатите, с които се свързваме, в детайлите, които значат повече от bold шрифта.

При нас никога не е тихо, особено когато активно се разрастваме и работим на по-високи обороти. Тази седмица, вече като по-многоброен екип, се събудихме с готовност и нетърпение за нови победи.

Ако решите да ни дойдете на гости, ще трябва да си изберете стая, която ще ви е по-уютна, за да поговорим за възможностите, които предлагаме и начините, по които можем да си бъдем полезни. 

Не забравяйте, че винаги можете да ни изпратите автобиография на bulgaria@noviglobal.com и да разгледате актуалните ни позиции на www.noviglobal.com

Категории: Подбор , Общa темa
Остави коментар

Коментари (0)

    Тази статия все още няма коментари. Бъдете първи и дайте своето мнение!