CIPD – Международна квалификация по Човешки ресурси за увереност и успех в кариерата!

 

CIPD (The Chartered Institute of Personnel and Development) е най- престижният британски институт в сферата на Човешките ресурси.  Програмите на  CIPD са разработени по водещи  световни професионални стандарти и дипломата е международно призната. Преподавателите са с богат бизнес опит и високи постижения. С над  100 годишна история и  140 000 членове по целия свят, организацията развива и подкрепя HR и L&D професионалистите.

CIPD е гарант на бизнеса за HR компетентност и е  най-добрият партньор за успешна кариера в сферата на Човешките Ресурси, с утвърдени високи  професионални стандарти и “ноу-хау” за развитие и израстване на таланти в областта.  

Защо CIPD квалификация?

Квалификациите на CIPD помагат да изградите кариерата си и да повишите професионализма си и дават висок принос за успеха на организацията. Програмите са разработени от световни HR професионалисти, с богат практически опит и отлични бизнес резултати.

Със CIPD имате достъп до  ценни ресурси, бизнес казуси,  изследвания, анализи и  проучвания от водещи  HR и L&D практици, от които може да  черпите опит, да променяте статуквото, да вдъхновявате екипа си и да управлявате промените в организацията.

 Успешният HR в динамично променящия се VUCA свят трябва да е запознат с най-новите тенденции и практики за управление на хората, за да не губи ценно време и ресурси.

Със своите експертни решения, подходи и изследвания , The Chartered Institute of Personnel and Development  е Вашият бизнес навигатор  за постигане на личен и организационен успех.

Обученията на CIPD отварят  нови хоризонти и дават възможности на всички учещи HR професионалисти от цял свят да общуват помежду си,  да обменят опит, да търсят решения, да споделят успешни практики или зараждащи се тенденции.

При завършването на CIPD квалификация получавате не само високо професионална степен  която да цитирате в автобиографията си, а и увереност на компетентен, международно признат ЧР професионалист, който да допринесе за развитието на всяка организация , в която работи. 

Каква е разликата между CIPD квалификация и магистратура по ЧР от университета?

Много от нашите студенти преди да запишат CIPD квалификацията, се питат дали изучаваните модули не се припокриват с тези от университета? Дали CIPD обучението не замества бакалавър или магистър по Човешки ресурси? Отговорът е „не“. CIPD е практически насочена квалификацията.От една страна тази програма надгражда университетското академично знание.  Също така, ако сте завършили висше образование в друга сфера, но работите в ЧР или искате да се пренасочите в ЧР -    CIPD квалификацията  предоставя  тази възможност.

Тя е решаващ фактор, от който Вашата кариера има нужда, за да се утвърдите  като  признат професионалист, който знае, може и успешно управлява HR процесите в една организация

Защо CIPD квалификацията е ценна за Вас?

CIPD е не просто поредното обучение, което надгражда знанията и уменията!

CIPD разгръща потенциала Ви и   открива нови перспективи за успешна кариера.

CIPD квалификациите са международно признати и разпознаваеми от бизнеса в цял свят! Дават конкурентно предимство  за цял живот!

 

IHR предлага и трите квалификационни нива на CIPD: Foundation level, Intermediate level и Advanced level.

 

Следващият курс за CIPD Intermediate level в България/София започва през октомври 2018 г.! За повече информация: office@ihr.bg. Свържете се с нас, за да зададете въпросите си или да разберете кое ниво е подходящо за Вас!

 

И не забравяйте, че CIPD квалификацията изгражда професионалисти, които помагат на хората и бизнеса!

 

Остави коментар

Коментари (0)

    Тази статия все още няма коментари. Бъдете първи и дайте своето мнение!