Leader Academy бе отличен в категорията Emerging Leader на Годишните награди Employer Branding Awards 2024

Gen Z могат да бъдат ключови за бизнеса и неговото развитие

Годишните награди на b2b Media отличават бизнеси и личности за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на Работодателския бранд!

 

Leader Academy бе награден в категория Emerging Leader на Годишните награди Employer Branding Awards 2024 на b2b Media. Това признание е свидетелство за ангажимента и иновациите, които Leader Academy внесе в областта на образованието и кариерното развитие.

 

“Младежите от Gen Z са малко странни, нали? Начинът, по който пишат имейли, по който говорят, по който дори се обличат е различен. Ние в Лидер Академия направихме изследване, в което установихме, че те също така учат по-бързо, намират нестандартни решения на проблемите и са социално отговорни! Те могат да бъдат ключови за развитието на бизнеса – нужен е правилен подход. Точно заради това нашата мисия е да предложим този подход, с който да свържем бизнеса и младите хора, които тепърва навлизат на пазара на труда”, заяви Андрей Илиев, съосновател на Leader Academy.

 

Leader Academy стартира кампанията "100-те изгряващи звезди", която има за цел да подбере и развие 100 амбициозни и мотивирани младежи от поколение Z от цяла България. Кампанията предоставя възможност на младите таланти да преминат през 1-годишна Кариерна Акселерираща Програма, която ги профилира кариерно и им предоставя възможност за стаж и развитие.

 

Кампанията "100-те изгряващи звезди" е създадена с цел да намери и подготви най-добрите таланти от поколение Z на България, предоставяйки им уникална възможност за кариерно развитие и растеж. Младежите ще преминат през обширна програма, включваща дигитално интерактивно обучение, срещи с гост-лектори от бизнеса и предприемачество, както и стажантски позиции във водещи компании.

 

1-годишната Кариерна Акселерираща Програма цели да профилира кариерно младежите, използвайки набор от водещите психологически тестове и инструменти, да ги компилира в т.нар. Кариерни профили и да ги развие, като им намери съвпадение / подходящ стаж.

 

Програмата включва дигитално интерактивно обучение Talent Factory Digital, през което минават младежите, чиято цел е да се запознае базово с личностните и лидерските качества на младежа, ценностите, водещите типове интелигентности, лична мисия и кратко представяне. В рамките на 1 година младежите изкарват още 9 уъркшопа с различни инструменти и тестове, чиито резултати допълват базисния кариерен профил. След 1 година Кариерния профил представлява подробен и задълбочен анализ на кариерния и лидерския потенциал на младежа. На тази база един работодател много по-лесно се ориентира дали ще пасне младежът на организационната култура на компанията и как могат да се използват качествата му по най-добрия начин.


Процесът на кандидатстване стартира, младежи също могат да бъдат номинирани и от техни приятели. Първата фаза е Talent Pass до 15 март 2024 г. Следва събеседване с фокус върху „Социално огледало“ и подбор. През април месец ще се състои конференцията „Gen Z революция“ и награждаване на 100-те изгряващи звезди на България 2024.

Остави коментар

Коментари (0)

    Тази статия все още няма коментари. Бъдете първи и дайте своето мнение!