HR професионалисти от цялата страна се събраха на HR Industry 2024

Повече от 500 посетители и 39 изложители превърнаха изложението в истински празник на HR бранша.
Тринадесетото издание на HR Industry – единственото браншово изложение за продукти и услуги в сферата на човешките ресурси, премина при изключителен интерес в рамките на вчерашния ден – 8 февруари. Събитието изпълни пет от залите на Интерпред – СТЦ София.
Развитието на всички процеси, свързани с човешките ресурси, е все така актуално, а компаниите имат текущи нужди от различни решения. HR Industry 2024 даде шанс на изложителите да разкажат за своите продукти и услуги пред най-точната аудитория. А посетителите по традиция имаха възможността да се срещнат със своите нови доставчици и партньори.
В рамките на изложбеното пространство в зала София и фоайето пред нея бяха разположени всички 39 компании.
Богатата семинарна програма бе разпределена в 4 зали и съдържаше избор от 20 теми. Експерти в различни области, представители на различни компании споделиха добри практики и най-актуалното в портфолиото си от услуги. Сред най-посещаваните лекции и презентации се отличиха теми за ТРЗ и HR процеси, HR данни и дигитализация, екипни тактики, ефективност в екипите, HR одит, аутсорсинг, лидерство, киберсигурност, лични финанси и ангажираност на служителите.
Гост лектор на звездния четвъртък тази година беше Милен Великов, чиято тема „In Data Veritas” предизвика сериозен интерес.
Вчерашният ден даде възможност на 500+ посетители, дошли от цялата страна специално за събитието, в рамките само на един ден да се запознаят с всички новости и тенденции в помощ на планирането и изпълнението на задачите на HR-а през цялата година.
И тази година посетителите и изложителите се поглезиха с неустоимото италианско кафе от района на Генуа, осигурено от Baristo. През целия ден за освежаването се погрижиха Culligan със 100% пречистена питейна вода. Delifideli подслаждаха с шоколадовите си творения. Sofoods дадоха възможност на присъстващите да се насладят на вкусни и здравословни сезонни плодове, а в следобедните часове към изненадите се прибави и чаша хубаво вино, осигурено от винарска изба Едoардо Миролио.
Снимки от изложението може да разгледате тук.
Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger.
Организационен партньор е Интерпред – СТЦ София.
Партньори на изложението са: JobTigerTV, HRIndustry.bg, Списание Мениджър, B2B Медия, Lider.bg, HR Manager, Invest in Bulgaria, BGlobal.

Категории: Общa темa/Other