talaint с участие в HR Industry '24

На 8 февруари (четвъртък) екипът на talaint By Human Recruiters за поредна година присъства със собствен щанд на изложението HR Industry, организирано от Job Tiger в "Интерпред - Световен Търговски център" в София.

 

talaint е стратегически партньор на редица работодатели в подбора на висококвалифицирани кадри, съчетаващ традиционни методи с модерен подход (съобразен с технологичните тенденции) при намирането на правилните таланти за нуждите на своите клиенти. С добре установени позиции на пазара и екип с успешно финализирани проекти през последните 7 години, екипът днес може да се похвали с широк спектър от клиенти: от навлизащи до добре позиционирани на пазара компании до добре установени корпоративни структури. Идеологията на компанията и основата на новия бранд се крепи на три основни стълба – вяра в образованието, познаване на човешката психология и прилагане на най-актуалните технологии в подбора.

 

Като партньор за подбор консултантите на talaint имат доказан опит в успешното намиране на професионалисти на експертно, средно и висше ръководно ниво в различни индустрии като логистика, финанси и счетоводство, инженерство и производство, продажби и маркетинг, човешки ресурси, търговия, хотелиерство и туризъм, телекомуникации, право, медии, енергетика, BPO, строителство и недвижими имоти и др. Значителна част от проектите по подбор са ориентирани и към динамичния сектор на информационните технологии (IT).

 

Ако имате интерес да разберете защо подходящото време за професионална промяна е сега, усещате нужда от помощ и съвет за вашето кариерно развитие или просто искате да обсъдите тенденциите на пазара, консултантите на talaint на място ще отговорят на всички ваши въпроси. Каква беше картината от 2023 г. за екипа, през какво премина, върху какво се фокусира, къде инвестира и какво подобри като услуги и процеси и още много любопитни теми ще бъдат разлистени на събитието, а за да научите всичко, от което имате нужда - заповядайте!

 

www.talaint.com