Goodworky & JobTiger с участие на HR Industry 2022. Професионални срещи на живо на 10-ти февруари в събитието на HR общността.

#HRIndustry2022exhibitors

Goodworky е геймифицирана онлайн платформа за e-learning, споделяне на идеи, мнения, знание и ресурси. Тя е предназначена да се използва за вътрешнофирмена комуникация, като хората в компанията могат да я достъпват по всяко време и отвсякъде.

Облачната платформа Goodworky спомага за повишаване на мотивацията на служителите, подобряване на вътрешната комуникация, изграждане на хомогенна организационна култура, идентифициране и развитие на таланти в компаниите.

Геймификацията е един от най-модерните методи, използвани в бизнеса за повишаване на потреблението и ангажираността. Тя използва игрови техники и похвати като събиране на точки, класации, получаване на награди с цел да стимулира желано поведение в аудиторията.

JobTiger създаден през ноември 2000 г. от Българо-Американския Инвестиционен Фонд със седалище в София, България. След над 21 години работа компанията се разви като първата в България, предлагаща комплексно HR обслужване на клиентите си с международни опит и ноу-хау.
Благодарение на дългогодишната си успешна работа JobTiger е награждаван през годините за „Инвеститор в човешкия капитал и условията на труд”; за изключителни заслуги в изграждането и развитието на университетски кариерни центрове, както и за "Най-голям корпоративен дарител на време и услуги". Носител е на награди на Forbes за „Клиентска политика“ и „Служител на годината“. От 2016 година JobTiger е сертифициран по стандарта „Investors in People“ с ниво Silver.

Команията има дългогодишен опит разработвайки техники и похвати за изграждане на работодателска марка, мотивация и ангажираност на служителите.

Срещи на живо с представителите на Goodworky & JobTiger по време на HR Industry 2022.

В зала София на щанд 2 ще бъдат представени всички услуги, които компанията предлага.

В зала Варна от 12:30 ч. компанията ще представи и презентация на тема Goodworky SaaS

Всичко за звездния четвъртък на HR бранша можете да намерите на 2022.hrindustry.bg. Семинарната програма се оформя като все по-интересна, а изложителите тепърва ще се представят – разберете кой ще срещнете на събитието и какво ще можете да научите.

Събитието е безплатно за посетители, но със задължителна регистрациятук.

Очакваме ви!

 HR Inustry 2022

Категории: Общa темa/Other