Форум „Национални дни на кариерата 2021“ ще се проведе и на живо през май

Юбилейното 20-о издание на форум „Национални дни на кариерата“ тази година стартираха на 8 април - изцяло онлайн.

След издаването на заповед № РД-01-220 от 08.04.2021 г. за въвеждане на противоепидемични мерки на територията на Република България, следващите събития от календара на „Национални дни на кариерата 2021“ ще се проведат на живо в 4 дни на безопасни срещи между предлагащи и търсещи работа в градовете Варна (10 май), Пловдив (12 май) и София (18-19 май). Входът за посетители е свободен, изисква се само предварителна регистрация.

20-ото юбилейно издание на форума беше открито официално на 8 април 2021 г. на платформата, избрана за провеждането му. С приветствени думи се включиха г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на София,  г-жа Евелина Апостолова, зам.- областен управител на Пловдив и г-н Светлозар Петров, управител на HR компания и кариерен сайт JobTiger. (Запис от откриването може да се гледа ТУК).

След старта на събитието – само за 6 часа – бяха проведени 971 интервюта между представителите на 42 фирми от всички бизнес сектори и 700 търсещи работа или стаж студенти и младежи. Посетителите демонстрираха голям интерес и активност и по време на конферентната част, в която някои от работодателите проведоха презентации. 

Повече подробности за „Национални дни на кариерата 2021“: на national.careerdays.bg или events@jobtiger.bg

 

Категории: Общa темa/Other