Благодарeте на своите служители c електронни ваучери за пазаруване

По време на пандемията HR специалистите се изправят пред още едно предизвикателство – да поддържат мотивацията и ангажираността на служителите в условия на работа от вкъщи.

За да подпомогне на HR специалистите през този период, Cashwave създаде бърза и лесна платформа за поръчка на електронни ваучери за едни от най-любимите и предпочитани онлайн магазини. Целият процес - от първия контакт до получаването на ваучерите по електронна поща - отнема само няколко дни и не изисква подписване на договор.

Cashwave е предпочитан партньор на глобални програми за ангажиране, възнаграждение и социални придобивки на служители и е доставчик на електронни подаръчни карти и ваучери в Европа, Турция и Латинска Америка. Вече обслужва повече от 100 000 служители на компании от Fortune 500 и през 2020 г. е определен за най-бързо развиващия се FinTech start-up в България според Годишния доклад на Българската FINTECH Aсоциация.*

Освен популярните български е-търговци, портфолиото на Cashwave обединява над 150 търговци и включва лидери в електронна търговия в Европа и може да предостави и електронни ваучери за лидерите в е-търговията в Англия, Германия и Франция.

Повече информация  можете да получите на страницата cashwave.io

 

*Пълния годишен доклад на Българската Fintech aсоциация за 2020 г. можете да прочетете на https://fintechbulgaria.org/ и https://xk5.1c0.myftpupload.com/wp-content/uploads/2019/09/Bulgarian_Fintech_Report_2019.pdf