Въведение в коучинга

За Ноубъл Манхатън България е удоволствие да обяви, че на 19.03.2016 г. (събота) предстои “ВЪВЕДЕНИЕ В КОУЧИНГА”. Заповядайте!

Лектори на събитието ще бъдат Джерард О`ДонованПочетен президент на Международния институт по коучинг и менторство (IIC&M) и Катрин ПрентисAМC (IIC&M), Управляващ Директор на "Ноубъл Манхатан Коучинг" за България, Гърция и южнобалкански регион

Ще научите в детайли за базисните опори на коучинга, за неговите възможни приложения и за възможности за обучение квалификация в областта. Ще имате възможност също да преживеете лично коучинг „в действие“ и да експериментирате доколко личният ви стил на общуване и работа е в съзвучие с принципите  на този подход.

Обучението е разпределено в два модула:

  • В сутрешната сесия ще научите какви са опциите за обучение като коуч, как да привличате клиенти, как да генерирате доход, какви са стандартите и акредитиращите тела в коучинг индустрията, най-новите тенденции и др.
  • Обедната почивка предоставя чудесна възможност за неформална среща и разговор с лектора, участниците в семинара и екипа на Ноубъл Манхатън България.
  • Следобедната сесия е силно интерактивна и се провежда под формата на уъркшоп, в който ще преживеете лично въздействието на коучинга. Ще можете да се запознаете с конкретни коучинг техники, да влезете в ролята на коуч и – разбира се – да получите коучинг.

Независимо дали желанието ви е да прилагате коучинг в личните отношения или в работна среда, или пък планирате да развиете собствена бизнес практика в сферата, „Въведение в коучинга“ ви предоставя чудесен шанс да получите отговори на всички въпроси, свързани с Житейския, Управленския и Корпоративния коучинг.

 

Кога: 19 март 2016г. (събота), начало на регистрация 9:30 ч.; семинар от 10 ч. до 17:00 ч.

 

Къде: София, Hill Tower Business Center, ул. Джеймс Баучер 76А, ет.3, залата на Брейн Тръст

 

Билети:

Всеки билет включва:

  •   Вашето участие в семинара + безплатно участие на втори участник по ваша покана!
  •   Пълен комплект обучителни материали, методика и наръчник за вас и вашият гост!
  •   Възможност за получаване на значими отстъпки за всички други обучения на Ноубъл Манхатън България!

 

Цена на билет „Ранно записване“: 96 лв.  (без ДДС)

Внимание! Побързайте да заявите своя билет за ранно записване – количеството е лимитирано!

Цена на стандартен билет: 106 лв. (без ДДС)

 

Можете да закупите билет на:

https://sabitie.bg/event/konferentsii-i-seminari/VAVEDENIE-V-KOUChINGA-s-Dzhrard-ODonovan-Pochtn-przidnt-na-Mzhdunarodniya-institut-po-kouching-i-mntorstvo-IICM.69

 

Или да заявите участие на: Palitri@europe-ce.net

Семинарът ще се проведе на английски език.

Предварителната регистрация е задължителна! Очакваме ви!