HR в действие 4 - Да говорим за HR!

Какво е "HR в действие"?
"HR в действие" запазва идеята на досегашните три издания на инициативата. Тя цели да даде възможност на студенти от специалности, свързани с управление на човешките ресурси, да покажат своите знания и умения пред HR професионалисти.
Това издание на "HR в действие" цели да отвори пространство за свободен диалог между двете страни, в който те да научат малко повече една за друга. Това ще се случи на еднодневно събитие, в което всички участници - студенти и HR професионалисти, ще бъдат ангажирани в различни дискусионни формати. Поставени на равни начала, двете страни ще имат възможност да се опознаят и да преценят как биха могли да продължат да работят заедно. Това няма да бъде поредният форум за връзка между бизнеса и образованието! Това няма да бъде поредното събитие, на което да поставяме проблемите, които всички знаем! Това ще бъде ден, в който студентите и HR професионалистите да се срещнат и свободно да поговорят за HR!

Кога: 14 декември 2017 г.

Как да се включите?

За компании:

Ако вашата компания и вие като HR професионалисти вярвате в потенциала на младите хора и искате да отделите един ден, в който да поговорите с тях, да чуете тяхното мнение, техните идеи и гледна точка, тогава само трябва да изпратите имейл с потвърждение за желанието ви да се включите в инициативата на адрес pgospodinova@bapm.bg Всички компании, желаещи да се включат, ще бъдат обявени на сайта на инициативата.
 

За студенти:

Ако вашият начин да покажете на HR професионалистите своя потенциал не са CV-тата и мотивационните писма, тогава ви очакваме на "HR в действие". Отделете един ден, за да се срещнете лице в лице с HR-ите и да им покажете как мислите и как говорите за HR! Ако искате да се включите, попълнете регистрационната форма на този сайт ТУК
 
Инициативата досега - вижте повече за:
- HR в действие ТУК
- HR в действие 2 - На лов за таланти ТУК
- HR в действие 3 - Скок в дълбокото ТУК
Категории: Общa темa/Other