Нов тип социален пакет и в сферата на недвижимите имоти

 

Над 25 000 дyши ca зaeти в oблacттa нa нeдвижимитe имoти. И тaзи ĸoмпaния им пpeдлaгa бeзплaтнo oбyчeниe!

С това заглавие ни описва онлайн медията money.bg в началото на годината

Ние не сме тренинг компания, а консултанти на пазара на недвижими имоти. Вярваме, че успешната сделка за всеки продавач, купувач, наемател или наемодател е резултат от достатъчно качествена информация, поднесена по професионален начин в точното време. Само така клиентът има възможност да вземе информирано решение, което да му носи приход. Примо-консултантите не са типичните „родни брокери", които търсят бърза печалба в замяна на некоректно обслужване. Ние сме професионалисти, чиято основна цел е да играят в отбора на своите клиенти като дават най-доброто от себе си. Наш дълг е ежедневно да надграждаме знания и умения. Можете да се запознаете с всеки от Примо-консултантите, ТУК.

Днес Агенция за недвижими имоти Primo+, работи с изградена репутация на уважавани професионалисти сред клиенти и колеги, чрез безкомпромисни стандарти на качество, упорита и честна работа, постоянно развитие на брокерите, специално внимание към нуждите на клиента, иновативен подход и нестихващ ентусиазъм. Високата ефективност се дължи на уникалния екип от специалисти, стремежа за експедитивно и коректно обслужване, гласуваното доверие от клиента и желанието за успех. Не е случайно, че 2/3 от бизнеса на Primo+ е по препоръка от доволни клиенти.

Работим на принципа "Печелиш-печеля"

Ние вярваме в моделa "Личен брокер". С почтеност, отдаденост, знания, опит и доказани умения, примо-брокерът ще направи възможно най-добрата сделка за своя клиент като му спести време, нерви и излишни финансови разходи, докато се осъществява една от най-важните финансови транзакции в живота на всеки човек.

Следвайки принципите си, изградихме корпоративна програма със социална насоченост за нашите служители. Не я запазихме единствено за себе си, а от самото начало я споделяме с всеки, решил да потърси развитието си в бизнеса с недвижими имоти. Упорито търсим начини за минимизиране на стреса, оптимизиране на времето при търсене или предлагане на имот и предоставяне на всяка услуга на най-високо ниво .

Създадохме Primo+ Academy с цел да допринесе за еволюция на всеки брокер, без значение от агенцията към която принадлежи. В сайта ще намерите видео уроци, презентационни материали, реални казуси, съвети на доказани професионалисти от сферата на имотния пазар у нас и по света. Този сайт e една виртуална Академия, в която всеки, който иска да увеличи продажбите и доходите си ще получи полезни знания. Ако и Вие търсите това, посетете Primo+ Academy .

 

Повече информация за нашата корпоративна програма, можете да получите при контакт с:

Юри Семов – Мениджър Бизнес Развитие

Primo+ Недвижими Имоти

гр. София, ул. Отец Паисий 15, ет.1

тел.: 0889/953175

e-mail: semov@primoplus.bg

 

Категории: Employer Branding