HR Weekend се завръща

На 23 и 24 юни 2017 г. в Sunny Garden Spa Hotel, гр. Вършец, ще се проведе 25-тото издание на HR WeekendСъбитието е предназначено за действащи HR професионалисти от бизнеса.

През двата дни ще бъдат проведени няколко дискусии по най-актуалните теми и проблеми в областта на човешките ресурси в България.

Два ще бъдат основните акценти, по които ще се обменят мнения и добри практики: „Задържане на таланти“ и „Индустриална кариера и трудова мобилност“.
Има ли рецепта за привличане и задържане на таланти в компанията? Какво могат да направят компаниите? Кои са най-добрите практики за това?

На тези и на още много въпроси ще отговорят гостите по време на първата дискусия.

Втората тема ще разгледа актуалния напоследък въпрос има ли индустриална кариера у нас? Вярно ли е, че в България нищо не се произвежда? Какво може да предложи кариерата в индустрията? Защо е важно да се говори за това?

По време на втория събитиен ден Музейко ще разкажат какви са възможностите за ангажиране и мотивиране на служителите.

Срещата ще бъде изпълнена с много запознанства, приятни емоции и споделяне на полезни практики. Със своята неформална и приятелска среда, събитието се утвърди като традиция в календара на HR общността в България.

За повече информация: http://jobtiger.events/hrweekend

Заповядайте и Вие!

 

Категории: Общa темa/Other