Тънкостите на коучинг уменията

Задълбочената и обстойна програма за групова супервизия и менторство, създадена и предлагана екслузивно от Ноубъл Манхатан Коучинг, специално предвид нуждите на коучинг професионалисти, HR мениджери, лидери, и други професионалисти, желаещи да развият практическите си умения в областта на Executive Coaching, Персонален Коучинг и Екипен Коучинг, ви приветства отново и този месец. 

Майсторските Класове се провеждат втората събота на календарния месец

Графикът е публикуван тук:
http://coaching-in-bulgaria.com/masterclasses/?lang=bg

През Април:
Кога: 9-ти април, събота; от 9:30 ч. до 16:30 ч.
Къде: ул. Джеймс Баучер, 76-А, Hill Tower Business Center, ет. 3, залата на БрейнТръст

За Да Участвате:
Моля, следвайте указанията за Регистрация и Заплащане, описани тук:
http://coaching-in-bulgaria.com/masterclasses/

ОТЗИВИ

Програмата в България тече успешно и без прекъсване от Септември 2014 

Ето мнението на участниците:

Отзив от Александра Ангелова:
Майсторските класове по коучинг на Noble Manhattan България са невероятна възможност за учене чрез практика. Форматът на обучението и хората, които се събират, създава ползотворна среда за развиване на коучинг уменията от три различни перспективи, гледната точка на коуча, ролята  клиента и наблюдателя на процеса. Аз съм изключително благодарна за възможността и съм много доволна от целия процес, тъй като ми помага да се превърна в коуча, който искам да бъда. БЛАГОДАРЯ!

Александа е Мениджър във водеща международна финансова институция; Александра е в процес на дипломиране като професионален коуч по Дипломната Програма за Лайф и Бизнес Коуч, и участва в допълнителен брой присъствените практически майсторски класове по коучинг.

За Да Участвате:
Моля, следвайте указанията за Регистрация и Заплащане, описани тук:
http://coaching-in-bulgaria.com/masterclasses/

Още За Програмата Supervised Coaching Masterclass:

 - Груповата учебна среда на Майсторските класове позволява на участниците да се движат със собствено темпо в развиването на своите майсторски умения в сферата на ‘‘executive’’ и/или екипен коучинг.

 - Програмата е специално предвидена за нуждите на коучинг професионалисти, HR мениджери, лидери, и други специалисти, желаещи да развият практическите си умения в областта на Executive Coaching, Персонален Коучинг и Екипен Коучинг

 - Майсторските класове са интензивни целодневни обучения по коучинг умения и се провеждат веднъж в месеца.

 - Програмата е изцяло присъствена и изцяло с практическо-приложна насоченост

 - Ако сте се обучавали за коуч някъде, програмата ще ви помогне да усвоите тънкостите на основните умения, които сте придобили и да надградите способностите си като почерпите от богатите традиции на Ноубъл Манхатан Коучинг.

 - Ако за първи път поемате по пътеката на коучинг обеучението, програмата ще ви помогне да почерпите от опита и менторството на водещите в коучинг професията и да придобиете практически коучинг умения

 - При посетени 10 мастър класове в рамките на 12 месеца, участникът придобива допълнителен „Сертификат по Приложен Коучинг”.

 - За тези, които w momenta се обучаватe за коуч, по определена друга програма, мастъркласовете по коучинг ви дават възможност да обогатите допълнително своя учебен процес, като добавите допълнителен брой пристъствени дни по свой избор

 - Програмата от майстроски класове е подходяща и за професионалисти от всички браншове, които желаят да придобият практическа представа за приложението на коучинг умения в работата им с хора или екипи.

* Обученията са на български език.

* Можете да се включите в програмата по всяко време, като присъствате на следващата възможна дата.

За Допълнителна Информация:
studentsupport@coaching-in-bulgaria.com

За Да Участвате:

Следвайте указанията за Регистрация и Заплащане, описани тук:
http://coaching-in-bulgaria.com/masterclasses/

ВОДЕЩ:

Катрин Прентис, AMC (IIC&M), Акредитиран Мастър Коуч към Международния Институт по Коучинг и Менторство. 
Катрин е управляващ директор на Ноубъл Манхатан България.Тя е Life and Executive Coach с над 2000+ часа  практика с индивидуални клиенти. Катрин е Ментор-Коуч, Преподавател, лектор, и краен асесор в катедрата на Ноубъл Манхатан Коучинг. 
 Katrin's Facebook Page    Katrin's LinkedIN Profile

 

 

 За Ноубъл Манхатан Коучинг:

Ноубъл Манхатан Коучинг (http://noble-manhattan.com/) е водещата европейска коучинг компания и сред първите топ 3 в света. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранк.

От февруари 2016 Ноубъл Манхатан Груп, и съответно Палитри Интернешънъл ООД, като Мастър Дистрибутор на НМК, е удостоен със статута на официален Акредитиран Обучителен Център към Международния Институт по Коучинг и Менторство


Акредитация:
Програмите на Ноубъл Манхатан са изцяло съобразени с етичните и професионални стандарти на IIC&M, ICF and EMCC.

И имат тройна акредитация – ние сме единствената компания, чиито програми са акредитирани от три независими акредитиращи международни организации:
1. От International Institute of Coaching and Mentoring (IIC&M) –  industry accreditation
2. От Institute of Leadership and Management (ILNM) – management accreditation
3. И Danubius University – academic accreditation

В момента компанията развива дейност в 28 държави, като е обучила над 19 000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България.http://coaching-in-bulgaria.com/

ПОВЕЧЕ ЗА ПРОФЕСИЯТА КОУЧИНГ НАУЧЕТЕ ОТ ТУК: