Остава по-малко от месец до форума Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти 2023

Четиринадесетото издание на специализирания кариерен форум Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти ще се проведе на 21 ноември във фоайето на Университета за национално и световно стопанство УНСС и регистрациите за работодатели все още са отворени.

Събитието е отворено за срещи между работодатели и най-амбициозните кандидати с различно ниво на опит. Възможността да бъде представена работодателската марка пред студентите, които имат интерес да се развиват в икономическите сектори, не е за пропускане.

Всяка година събитието се превръща в пресечна точка на търсенията на хиляди млади хора и десетки утвърдени български и международни работодатели. Тази година интересът към изложението е голям и се очаква да посрещне пълния капацитет от участващи компании – 101!

Вече над 80% от местата за събитието са заети и остават само 20 щанда. Всички компании, решили да скъсят дистанцията с кандидатите и да се презентират като активен и отговорен работодател, са добре дошли.

Регистрация за изложители можете да бъде направена тук.
Повече подробности за събитието, цени и условия за участие - тук.