Платформата за преживявания Gift Tube отвори физически обект

Преживяванията все по-често заместват физическите подаръци в търсенето на решение, с което да изненадаш колега или приятел. Освен че е оригинално да подариш преживяване, е и доста по – лесно от това да избираш вещи.

От началото на август 2023 г. най-голямата платформа за преживявания GIFT TUBE вече предлага ваучерите си и в собствен физически обект в Paradise Center в София.

„След 5 години работа онлайн, решихме, че е време да отворим и магазин, в който да посрещаме на живо клиенти и да им помагаме в избора на вълнуващ подарък. В голяма степен бяхме провокирани и от самите потребители на Gift Tube. Те харесват бранда и безплатната ни опаковка, затова предпочитат да поръчват физически, а не електронни ваучери. Елегантният тубус, в който поставяме ваучерите, дава завършеност на подаръка“, споделят от Gift Tube.

Всеки вече може да реши въпроса с подаръка на колега бързо и в обедната почивка, като дойде на място на щанда в Paradise Center на етаж +1. Локацията на Gift Tube в столичния мол работи 12 часа всеки ден, включително в събота и неделя. Там може да се избере ваучер за конкретно преживяване или универсален ваучер на стойност. Разбира се, Gift Tube продължават да изпращат и онлайн ваучери, както и да предлагат доставка с куриер.

Gift Tube e първата платформа, която отваря физически обект, в който освен да закупите ваучер, може да получите и информация и за възможностите да мотивирате служителите с преживявания! 

Платформата Gift Tube предлага най-голямото разнообразие от услуги. В нея има решение както за запалените по адреналина и екстремните приключения, така и десетки предложения за спа и масажи, почивки, хобита, забавления, уроци, дегустации, билети за събития и нестандартни услуги като копаене с багер или разходка с трактор.

Големият плюс, наред с портфолиото и безплатната опаковка, е че с всеки закупен ваучер от  gift-tube.com клиентите на платформата получават и безплатно преживяване като допълнителен подарък.