KAVE HOME отвори първи шоурум в България, консултантите им са обучени и сертифицирани от К2S.BG

KAVE HOME отвори своя първи шоурум в София, на бул. Витоша 105 непосредствено преди Великденските празници. Испанската верига за мебели и аксесоари за дома е най-бързоразвиващата се в своята сфера компания с присъствие в повече от 80 държави. Вдъхновени от стремежа винаги да предлагат повече, те се превръщат в избор номер едно за хората, търсещи съвършенство, уникални продукти и стил,  който да се отличава.

Брандът залага на премиум качество в консултирането и висок стандарт в обслужването на своите клиенти. За България това се превръща в отличителна черта за компанията на фона на останалите мебелни вериги.

Въвеждането на корпоративните стандарти е осъществено и сертифицирано от К2S.BG чрез системата Knowledge 2 Skills, която осигурява практични знания, които лесно се превръщат в нови умения.

„Стремим се да се погрижим за своите клиенти по най-добрия начин, затова и за нас е изключително важно нашите консултанти да умеят да се отнесат персонално към всеки посетител, с необходимото внимание и грижа“, споделя управителят на шоурума Симеон Георгиев.

„Затова и се доверихме на нашите партньори от К2S.BG - Knowledge 2 Skills, които обучиха и сертифицираха консултантите ни. Представянето на продуктите в зависимост от това, което търсят посетителите, личното отношение и подкрепата в избора им са водещи за нас, ето защо сме силно фокусирани върху екипа, той е това, в което наистина си заслужава да инвестираме“.

Системата Knowledge 2 Skills e високо-ефективна, тъй като се базира на тренинг практика на "учене чрез преживяване". Методите са интерактивни с въвличане на екипите в симулационни модели, ролеви игри, реални казуси, групова работа и дискусии.

Основни акценти, изграждащи умения в програмата за KAVE HOME са:

  • Установяване на потребностите на клиента и мотивите за покупка на услугата.
  • Типове клиенти и персонално отношение.
  • Техники за активно слушане и комуникация с клиентите.
  • Как да презентираме продуктите и услугите, които продаваме?
  • Фокус върху ползите за клиента.
  • Приключване на продажбата и следпродажбено обслужване.

Като резултат клиентите на KAVE HOME BULGARIA могат да разчитат на професионално консултиране за сътворяването на своя мечтан дом, на пълна информация и улеснен избор сред множество алтернативи.

Перфектното обслужване в шоурума осигурява комфортно преживяване, приятни емоции и радостно очакване на своя нов дом – KAVE HOME.

Можете да намерите повече информация за Knowledge 2 Skills на сайта K2S.BG.

 

Запитване за фирмен тренинг от Knowledge 2 Skills можете да направите на имейл: office@k2s.bg