Софийската коучинг съпорт група с ново събитие на 11-ти май

Какво е общото между коучинга и изкуството на танца ще обсъдим с Катрин Прентис

Софийската коучинг съпорт група ви кани на новата си среща на 11-ти май 2016 г. (сряда) от 19 ч. Организаторите са подготвили динамична вечер, посветена изцяло на коучинга и изпъстрена с позитивните емоции и енергия, вдъхновени от удоволствието на танца. Гост ще бъде Катрин Прентис, която ще представи необичайна гледна точка към професията на коуча. Ще разкрие собствените си  рецепти  за това откъде личността може да черпи градивни сили и спонтанност. Ще отговори на въпроса какво е общото между коучинга и танците.  Не пропускайте семинара "Коучинг, Танц и Още Нещо..."!

По традиция втората част на вечерта  ще позволи на гостите да заявят безплатна коучинг сесия, да се включат в група за решаване на реални житейски или бизнес казуси (мастърмайнд група) или да се присъединят към специална сесия за  обмен на коучинг опит.

Припомняме, че събитията на СКСГ са отворени за всички желаещи. Първото посещение е напълно безплатно – необходима е единствено предварителна регистрация минимум един ден преди събитието. Очакваме ви!


КОГА: 11-ти май 2016 (сряда); РЕГИСТРАЦИЯ: 18:40 - 18:50 ч. НАЧАЛО: 19:00 ч.
КЪДЕ: София, бул. Джеймс Баучер 76, Hill Tower (точно дo хотел Маринела), зала Brain Trust
ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ, задължителна на: 
https://sabitie.bg/event/business/1105---Srshta-na-Sofiyskata-Kouching-Obshtnost-msts-May.129

Фотоалбум от априлската ни среща с вдъхновяващото участие на Александър Ненов можете да намерите в страницата ни във Фейсбук:
https://www.facebook.com/SofiaCoachingCommunity/photos/?tab=album&album_id=812524722186696

Още за лектора:
Катрин Прентис обожава да танцува и го прави при всяка възможност. В останалото време тя е управляващ директор на "Ноубъл Манхатан Коучинг" за България, Гърция и южнобалкански регион. Тя е  основател на Софийската коучинг съпорт група и първият в България Акредитиран Мастър Коуч към Международния институт по коучинг и менторство (IIC&M).

Има над 8 години опит като коуч, треньор и ментор на лидери на екипи в неправителствения сектор, както и в сферата на вътрешните и външните комуникации и връзките с обществеността. Участвала е като лектор и организатор на обучения в няколко държави в Централна и Източна Европа, сред които Румъния, Хърватска, Албания, Унгария, Германия, Украйна и други, по теми за личностно консултиране, вътрешно-организационен коучинг, развитие на човешкия потенциал, PR и мениджмънт на екипи по проекти с идеална цел. Катрин е Мастър Коуч в катедрата на Ноубъл Манхатан, обучител и ментор на коучове, както и завладяващ лектор.
 
Катрин е също така Регионален Директор на The Alpha Group за София - водещият ексклузивен бизнес бор в подкрепа на собственици на малки средни предприятия, развиващ дейност в 21 държави.- 
http://europe-ce.net/the-alpha-group
---- 
Месечните срещи на Софийската Коучинг Общност са отворени за всички, които:
• се интересуват от личностно развитие;
• искат да разберат как би могъл да работи коучинга за тях;
• практикуват коучинг, обучават се или имат интерес към коучинг обучение.
----
Софийската коучинг съпорт група се провежда под егидата на Noble Manhattan Bulgaria.
Ноубъл Манхатан (http://noble-manhattan.com) е водеща международна компания, предлагаща обучение по коучинг и е сред първите топ 4 в света. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранг. Предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове, много от които са акредитирани от британския Институт по Лидерство и Мениджмънт (ILM), от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M)  и с академична акредитация от Danubius University.
В момента компанията развива дейност в 28 държави, като е обучила над 9000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България. http://coaching-in-bulgaria.com

За контакти:
Email:    
sofia_csg@coaching-in-bulgaria.com
Иванина Захариева DipNMC, Президент Sofia CSG, 
Ivanina@coaching-in-bulgaria.com
Елена Алтимирска, Life and Corporate coaching NMC, Вицепрезидент Sofia CSG, 
Elena@coaching-in-bulgaria.com
Илина Начева CertNMC, PR мениджър Sofia CSG, 
Ilina@coaching-in-bulgaria.com