HR Industry успешно събра над 300 професионалиста за Звездния четвъртък на HR бранша

HR Industry събра професионалисти от HR бранша на живо събитие на 10-ти февруари в Интерпред. Завръщането на живите срещи донесе трепетна и споделена емоция.

Звездният четвъртък на HR индустрията представи разнообразна презентационна програма с 14 семинарни теми и 25 фирми открояващите се доставчици на услуги в технологични решения, иновации и услуги в сферата на човешкия капитал.

Официалното откриване на единственото изложение бе дадено от Text

Description automatically generatedГ-н Генчо Керезов, заместник-кмет на Столична община по направление "Дигитализация, иновации и икономическо развитие'', Г-жа Кремена Калчева, Главен директор на Главна дирекция "Услуги по заетостта" и Г-н Светлозар Петров, Управител на JobTiger.

 

Пламенно се обсъждаше най-актуалното в сферата, разговори на по чаша кафе или хубаво вино събраха професионалистите на бизнес разговори.

Успехът на HR Industry, усмихнатата атмосфера и разменените контакти – доказаха желанието и необходимостта за завръщане на живите професионални срещи.

Думите „Колко се радвам, че събитието е отново на живо!“ кънтяха из цялата зала и между всички посетители.

HR Industry 2022

Организаторският екип на JobTiger си пожелава скорошни срещи на живо!

 

Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger в партньорство с Българска асоциация за управление на хора. Организационен партньор е Интерпред - СТЦ София.

HR Industry 2022 се организира в партньорство с Министерство на труда и социалната политика- Агенция по заетостта, Столична община, направление „Дигитализация, иновации и икономическо развитие“- Иновативна София, Trastena, Pure Water, Baristo и SoloVoi

Категории: Общa темa/Other