DataOwl с участие на HR Industry 2022. Професионални срещи на живо на 10-ти февруари в събитието на HR общността.

#HRIndustry2022exhibitors

Споделяме участие на DataOwl в HR Industry 2022, както и тяхното представяне:

„Спазването на всички приложими закони може да се превърне в сериозна тежест за компанията ви. Ежедневното следене дали не се е появило ново нормативно изискване, както и дали все още изпълнявате старите, е трудно, сложно и скъпо за повечето бизнеси. Отгоре на всичко често трябва да можете и да представите документи, с които да докажете, че сте изрядни.

Ние вършим всичко това вместо вас.

DataOwl ще ви каже по достъпен начин какво значи да отговаряте на законовите изисквания, какви биха били проблемите, ако не ги спазвате, както и как бизнесът ви може да спечели от това (да, напълно възможно е). Също така ще проведем необходимите обучения, за което ще получите сертификати.

Екипът на DataOwl се състои от адвокати с дългогодишен опит и специалисти, сертифицирани в защитата на личните данни и провеждането на корпоративни обучения. Ето какво правим от няколко години насам за клиентите си в България и други страни в Европейския съюз:

Работа като длъжностно лице за защита на данните (DPO) на абонаментен принцип;

-        Общи и специализирани обучения, включително за подготовка на длъжностни лица за защита на данните;

-        Анализи и оценки на въздействието на различни вътрешни политики, както и представителство в ЕС."

★ Срещи на живо с представителите на DataOwl по време на HR Industry 2022.

В зала София на щанд 11 ще бъдe представен най-новият продукт, който предлагат – автоматизирана система за провеждане на корпоративни обучения и сертификация.

Всичко за звездния четвъртък на HR бранша може да намериш на 2022.hrindustry.bg. Семинарната програма се оформя като все по-интересна, а изложителите тепърва ще се представят – разбери кой ще срещнеш на събитието и какво ще можеш да научиш.

Събитието е безплатно за посетители, но със задължителна регистрациятук.

Очакваме ви!

 

 HR Inustry 2022

Категории: Общa темa/Other