Фондация "Международна награда на херцога на Единбург - България" с участие на HR Industry 2022. Професионални срещи на живо на 10-ти февруари в събитието на HR общността.

#HRIndustry2022exhibitors

Международната награда на херцога на Единбург е глобална структурирана програма за неформално образование и обучение, която предизвиква младите хора да мечтаят смело и да променят света около себе си. Младежите сами поставят лични и предизвикателни цели в четири основни направления: развиване на умения, активна физическа дейност, добороволчество и приключение в природата. С помощта на опитен възрастен в ролята на техен наставник, те работят по индивидуалните си цели, откривайки своята цел, страст и място в света. Учредената в началото на 2014 г. фондация „Международна награда на херцога на Единбург – България” е организацията, официално лицензирана да предоставя и координира програмата в България. 

Програмата на Наградата е инвестиция в човешкия капитал, която засилва гъвкавостта, подобрява възможностите за заетост и предприемачество, промотира глобалното благополучие и ресоциализацията на младите хора.

★ Срещи на живо с представителите на Фондация "Международна награда на херцога на Единбург - България" по време на HR Industry 2022.

★ В зала София на щанд 34 ще бъдат представени всички възможности, които програмата предлага.

Всичко за звездния четвъртък на HR бранша може да намериш на 2022.hrindustry.bg. Семинарната програма се оформя като все по-интересна, а изложителите тепърва ще се представят – разбери кой ще срещнеш на събитието и какво ще можеш да научиш.

★ Събитието е безплатно за посетители, но със задължителна регистрация: тук.

Очакваме ви!

 

 HR Inustry 2022

Категории: Общa темa/Other