Re:Benefit с участие на HR Industry 2022. Професионални срещи на живо на 10-ти февруари в събитието на HR общността.

#HRIndustry2022exhibitors

В бързопроменящия се свят, в който живеем, имаме нужда от РЕВОЛЮЦИОННИ решения, които да подпомогнат работодателите в оптимизирането на работните процеси. Същевременно, корпоративното благосъстояние и баланса между професионалния и личния живот са се превърнали в едни от най-значимите фактори при избора на работодател.

Re:Benefit е платформа за управление на гъвкави служителски придобивки, която дава възможност на работодателите да отразят нуждите на своите служителите, в зависимост от различните етапи в живота, в който се намират, без да се налага непрекъснато да разширяват разходите си в тази посока.

Персонализилираният пакет от придобивки позволява на служителите самостоятелно да разпределят бюджета си според своите ежемесечни приоритети и според това, което най-много желаят.

★ Срещи на живо с представителите на Re:Benefit по време на HR Industry 2022.

В зала София на щанд 9 ще бъдат представени всички услуги, които компанията предлага.

В зала G1 от 11:00 ч. компанията ще представи и презентация на темаBenefits Revolution”

 Всичко за звездния четвъртък на HR бранша може да намериш на 2022.hrindustry.bg. Семинарната програма се оформя като все по-интересна, а изложителите тепърва ще се представят – разбери кой ще срещнеш на събитието и какво ще можеш да научиш.

Събитието е безплатно за посетители, но със задължителна регистрациятук.

Очакваме ви!

 

 HR Inustry 2022

Категории: Общa темa/Other