Предизвикателствата при внедряването на електронно трудово досие на живо по време на HR Industry 2022!

Всяка промяна в HR отдела може да бъде тромав и труден процес, особено що се отнася до тези, които очертават дигитализацията на процесите. Савина Динева, мениджър Бизнес развитие в Sb Accounting & Consulting, ще разкаже повече за предизвикателствата при внедряването на електронно трудово досие по време на HR Industry 2022, което тази година ще се проведе присъствено.

Посетете нашия семинар и разберете как повече от 30 фирми и над 3000 служители вече използват системата за Електронно управление на трудови досиета и какви са били трудностите, пред които са се изправили HR мениджърите на тези компании. Ще получите ценни съвети за това как да защитите бюджета при внедряване на електронно трудово досие и как да подготвите и мотивирате служителите си да съдействат активно за внедряването му.

Всичко за същността на електронните процеси на 10 февруари, 12:00ч. в зала G1, тема „Предизвикателствата при внедряването на електронно трудово досие“. Посетете и нашия щанд между 10:00 до 18:00 ч. и направете консултация с наш представител.

Запишете се сега на https://2022.hrindustry.bg/

Разгледайте нашите решения на https://sb-bg.com/