Двумесечен абонамент на цената на един за Marketplace в HRIndustry.bg!

Събитието HR Industry 2022, което ще се проведе присъствено на 10 февруари в СТЦ Интерпред, наближава. Браншът очаква с интерес събитието и записванията на посетители, освен на изложители, растат бързо.

В очакване на Звездния четвъртък JobTiger има ново предложение за доставчиците на HR услуги - всеки заявен и платен до 9 февруари продукт в Marketplace на HRIndustry.bg получава двумесечен абонамент на цената на един – 50 лв. без ДДС.  Така компаниите ще могат да се възползват от повишения интерес към сайта, свързан със събитието, и да достигнат до повече потенциални клиенти.

Marketplace е място за споделяне и рекламиране на HR продукти и услуги в помощ на компаниите в България.  
Заявка на продукт с абонамент за два месеца на цената на един може да бъде направена тук.

HR Industry е най-подходящата платформа за промотиране на нови продукти, услуги и инициативи. Място да се покажеш и да бъдеш видян. Начин да заявиш, че си някой в бранша. Да покажеш тенденциите в твоята област за следващата година.

Изложителите на HR Industry 2022 ще могат, в допълнение на участието да публикуват новини и продукти напълно безплатно в рамките на една календарна година от датата на провеждане, т.е. до 10.02.2023 година.

Регистрациите за изложители и посетители за HR Industry 2022 вече са отворени на сайта на събитието тук

Категории: Общa темa/Other