Компютърна академия IT Step предлага онлайн курсове за програмисти и дизайнери

Дизайнът и програмирането безспорно са сред най-бързо развиващите се и добре платени професии у нас. Още повече, те осигуряват нужната свобода и възможност за изпълнение от всяка точка на света. За да станете дизайнер или IT специалист обаче са нужни необходимите знания, напътствия и разбира се, практика.

За да ви помогне да осигурите бъдещето си, Международна Компютърна Академия IT Step предлага 2 професионални изцяло ОНЛАЙН програми:

Сред предимствата на курсовете в IT Step са, че съчетават преподаватели практици, индивидуално отношение към всеки студент, както и реални бизнес знания, които могат да се приложат веднага след завършването на програмата. Всеки, успешно завършил курсовете, също така получава удостоверение за професионално образование.

А за малките, но креативни творци, Академията предлага специални дистанционни програми, чрез които те могат да усвоят магията на популярната плaтфoрма KODU за програмиране на светове и герои, както и за създаване на дизайнерски шедьоври и дигитални рисунки:

 

Екипът на IT Step призовава всички - #ОстанетеВкъщи и инвестирайте в бъдещето си с правилното образование.