Как да успеем в динамичния свят на маркетинга? Отговорът е CIM.

Иновациите в технологиите са сериозна предпоставка за дръзките промени в маркетинга. Независимо дали един бизнес е малък, среден или голям, маркетинг професионалистите трябва да се ориентират мигновено в бързо променящия се свят и да диктуват успешни решения за управляваните брандове, според очакванията и потребностите на таргет аудиториите. За ефективността на резултатите е важно професионалистите да използват стратегически подход и да взимат информирани решения, базирани на ключови маркетинг метрики.

CIM – The Chartered Institute of Marketing, UK предлага на работещите в сферата на маркетинга надежден път за успех в бизнеса и кариерата. Път, който е нещо повече от комбинация между практика и ноу-хау.

Какво е CIM?

CIM (The Chartered Institute of Marketing, UK) e най-голямата организация в Европа в областта на маркетинга, която подкрепя и развива бранша в световен мащаб. CIM предлага квалификационни обучения на различни нива, като дипломата на института е престижна, позната и призната в целия свят.

С какво CIM обученията са по-различни?

Квалификациите на CIM са разработени по най-високи професионални стандарти, успешни практики от всички бизнес сектори и световна маркетинг експертиза. Те надграждат висшето образование, развиват професионалната компетентност и предоставят разнообразни практически инструменти и техники за постигане на изключителни бизнес резултати. Дипломата на CIM е гаранция за качество на придобитите знания и умения и носи доказано конкурентно предимство, както за маркетинг професионалистите, така и за компаниите, в които те работят.

CIM в България:

International Human Resources (IHR) е единственият акредитиран учебен център на CIM за България и провежда обучения за следните нива на CIM квалификациите: Certificate in Professional Marketing, Diploma in Professional Marketing, CIM Marketing Leadership Programme.

От 2020 IHR работи в партньорство с Cambridge Marketing College, UK (CMC) - един от трите топ учебни центъра, получили престижния статус Strategic Partner of CIM, с изключителни постижения в международен мащаб. Всички преподаватели от Cambridge Marketing College (CMC) са и маркетинг професионалисти с богат практически опит.

През април 2020 стартира курс за ниво CIM Diploma in Professional Marketing, който е във формат blended learning - микс от присъствени дни в гр. София, групови уебинар сесии, индивидуален онлайн съпорт от преподавател и онлайн учебни материали. Учебната програма на CIM Diploma е изцяло нова и се състои от три предмета: Marketing & Digital Strategy, Innovation in Marketing и Managing Brands. Темите, включени в тях са съобразени с водещите тенденции и динамичните промени в професията.

CIM Diploma е подходяща за маркетинг мениджъри, мениджъри бизнес развитие, бранд мениджъри, акаунт и продуктови мениджъри, както и на всички маркетинг професионалисти, които искат да развият своите стратегически маркетинг умения.

 

Свържете се с нас за допълнителна информация: office@ihr.bg / +359 2 434 10 93.