Конференцията за кариерно преориентиране и предварителен подбор – SCALE UP Your Career, организирана от JobTiger и Career Guide, събра бизнеса и търсещите работа на 26 септември

На 26.09.2019 в Интерпред – СТЦ София се събраха най-добрите експерти в кариерното развитие, международни лектори и топ компании, с цел да помогнат на талантливите и амбициозни хора да открият удовлетворяваща кариерна реализация. Събитието беше посетено от 320 млади и талантливи хора с професионален опит между 2 и 5 години.

Посетителите имаха възможност да се срещнат директно с представители на фирмите участници и да получат реална представа за възможностите за кариера при тях. Програмата на изложението включваше 15 фирми-изложители, 7 международни лектори, 2 казуса, 1 кът, на който посетителите получиха възможността да тренират за интервю за работа.

SCALE UP Your Career се организира за втора поредна година от Career Guide и за първа с подкрепата на JobTiger. Събитието е насочено към млади хора с професионален опит и е единственото такова в портфолиото на компанията през 2019. JobTiger е най-големият организатор на кариерни събития в страната и мисията на компанията е да сближава бизнеса и образованието, като вече 18 години организира кариерни събития за студенти и млади специалисти.

Сред лекторите на събитието бяха: Стойне Василев (личен финансов консултант), Милен Великов (сертифициран GCDF кариерен консултант), Елица Костова (основател на „Кариерата, която обичам“), Катрин Прентис, (AMC (IAPC&M) Акредитиран Мастър Коуч), Жанета Костадинова (специалист подбор и сертифициран GCDF кариерен консултант), Мартин Петров (сертифициран коуч) и др.

Категории: Общa темa