Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти предстои за десети път

Кариерните форуми са познат и работещ начин за компаниите да достигнат до множество млади таланти, които да присъединят към екипите си. Ние от JobTiger знаем колко е важно за Вас да срещнете точните хора, които ще осъществят и най-смелите Ви планове! Затова вече 10 години организираме единствения в страната браншови форум - Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти.

Събитието има за цел да срещне на едно място студенти и млади специалисти с водещи български и международни компании, които търсят служители с умения в споменатите сектори.

През 2019 г. юбилейното издание на събитието ще се проведе на 28 ноември във фоайето на Университета за национално и световно стопанство.

Запишете за участие във форума и ще имате възможност да:

-        Представите възможностите си за стаж и работа пред бъдещите си служители с подходящия профил;

-        Откроите компанията си като предпочитан работодател на пазара на труда;

-        Спестете време и средства – срещнете се с повече и по-подходящи кандидати при по-ниска себестойност на услугата.

Регистрациите за компании все още са отворени. Възползвайте се от още по-ниска цена за ранно записване до 31 август!

Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС под патронажа на Ректора на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев.

Повече информация за събитието и регистрацията за участие бихте могли да получите от екипа на JobTiger: events@jobtiger.bg или на телефон: 02 49 180 13/ 22.

Категории: Общa темa