Остава месец до международната конференция - HR and Business Leaders Summit - "The Future of Employee Experience"

Все повече компании не жалят средства и време, за да покажат пред настоящите и бъдещите си служители, че те са водеща компания, чийто фокус е обърнат към служителите. Това е една от причините все по-често да се чува компаниите да говорят за employer branding или работодателска марка! Това е цялостен процес, включващ в себе си не само позиционирането на младежки форуми и трудови борси, но и визуализации в социалните мрежи, красиво направени обяви и цялостно издържан брандинг, който да бъде разпознаваем сред трудоспособното население, но главно - адекватни политики към служителите.

HR and Business Leaders Summit е еднодневна международна конференция, част от срещите Business Leaders and HR Meetup. Тук ще имате възможност да се запознаете с интересни теми, свързани с фокуса към служителите – обучение, развитие, лидерство, мотивация и ангажираност и т.н. Темата на предстоящата международната конференция HR and Business Leaders Summit е: The Future of Employee Experience. Ще Ви очакваме на 2 октомври в конферентния център на Капитал Форт. 

Голяма част от програмата на HR and Business Leaders Summit са практическите работилници. Темите са разнообразни и обхващат всички интересни и актуални тенденции в световен мащаб. В сутрешния блок посетителите ще могат да избират между темите Learning Design, Роли, представяне и екип: игра на аналогии между света на спорта и света на организационната психология и Използване на технологии при изследване на ангажираността. Първият семинар ще бъде воден от Олимпия Меса и ще се фокусира към придобиване на практически опит, в който обучители, консултанти, инструкторски дизайнери и професионалисти в областта на човешките ресурси, ще учат и изживяват рамката, която интегрира обученията, базирани на мисловните карти, разказването и споделянето на истории и опит, гемификейшън, обогатяването и визуалното мислене в рамките на обученията в изготвянето на дизайн на курса. Вторият уъркшоп ще постави паралел между спортната и организационната психология, като използва спортната метафора като ключ към разбирането на значението на човешкия фактор при постигането на високи бизнес резултати. Някои основни понятия, характерни за спортния език, като "индивидуална роля“, „пърформанс", "екипни постижения" и „мотивация“ ще ни помогнат в тази игра на аналогии между света на спорта и света на бизнеса. Той ще бъде воден от Тодор Тодоров - криминален психолог и управител на АСЕС ЕООД и Тити Папазов - треньор по баскетбол на “Левски Лукойл”.

Следобедният блок също дава възможност на присъстващите да избират между три теми: Развитие на лидерите, Бизнес симулации в обученията и Design thinking при подготовка на въвеждащо обучение. Първата тема ще постави акцента на пътя, който неопитен млад човек трябва да извърви, за да стане добър и вдъхновяващ лидер. Йелена Сивчев, Мениджър за развитие на лидерство в Източна Европа в Sitel и Йована Анджелич, бизнес партньор за Източна Европа в Sitel, споделят своя опит от Sitel, бързо развиваща се компания в BPO сектора, в която хиляди млади хора са имали шанса да се развият през последните 7 години, включително и самите те.

Оставащата част от програмата събира трите потока в една интересна дискусия, чиито основен фокус отново е служителя и employee centric подходите. По време на дискусионната програма ще имате възможност да обмените гледни точки с HR специалисти и бизнес лидери от различни бизнес сектори.

Ако и вие сте компания, чиито фокус е обърнат към служителите, то HR and Business Leaders Summit - еднодневна международна конференция, част от срещите Business Leaders and HR Meetup - е точно за вас. 

HR and Business Leaders Summit се организира от JobTiger – компания за HR услуги с подкрепата на Paysafe.