БАУХ и JobTiger обединяват усилия в специализираната медия HRindustry.bg

БАУХ се включва с водеща роля в управлението на специализирания професионален сайт hrindustry.bg. Вследствие на постигнато споразумение между създателите на сайта - JobTiger и БАУХ, той преминава към нов етап от съществуването и управлението си.

Целта на hrindustry.bg е да бъде платформа за споделяне на опит и новини в областта на управлението и развитието на човешките ресурси, както сред професионалисти в бранша, така и сред всички заинтересовани от темите за обучение и развитие на хората и техния потенциал. Иновацията в този сайт е възможността множество експерти от различни организации да получат удобна платформа за споделяне на специализирано знание. Регистрацията, създаването на профил, както и публикуването на материали под формата на статии е безплатно. HRindustry.bg използва геймификация, за да стимулира активността на авторите и да предостави възможност на потребителите да дават обратна връзка и оценка на съдържанието. Всеки автор автоматично получава 10 точки за всяка публикация, а всяко взаимодействие от страна на останалите потребители носи допълнителни точки на автора. Целта е най-изявените и мотивирани специалисти да получат признание за усилията си, попадайки по този начин в своеобразна ранглиста на сайта, а потребителите да не пропуснат популярни концепции и качествени материали. HRindustry.bg дава шанс на добрите статии да бъдат оценени и разпространени до повече хора, а HR експертите да си създадат позитивен професионален имидж и да привлекат възможно най-много бизнес за организацията си.

Текстовете обхващат ключови HR теми като обучение, подбор, трудово законодателство, възнаграждения, мотивация и още ред други. Съществува и още една възможност за публикации, насочена към организациите. Те могат да публикуват платен материал: корпоративна новина, PR материал или предложение към аудиторията на сайта. HRindustry.bg има две ключови предимства в ролята си на специализиран портал. Първо, HR браншът и гилдията имат споделено място за разпространение на важна информация. Колкото повече професионалисти посещават, четат, публикуват и коментират в сайта, толкова по-богато и полезно за всички става това пространство. Второ, самата гилдия получава удобно виртуално място, в което да се „събира“ и да обменя опит, да развива знанията си, да търси съвети и да опознава конкуренцията. Всичко това е много полезно от практическа гледна точка и е в унисон със самото име на сайта – това е моментната снимка на HR индустрията у нас и по света, днес.

Новото сътрудничество между JobTiger и БАУХ цели да подобри всички процеси и да пре- върне hrindustry.bg в реален лидер на пазара на онлайн информация и знание в областта на човешките ресурси. Всички HR професионалисти са поканени да споделят знанията си, да обсъдят важни теми и да споделят своите новини.

Категории: Общa темa