Събитието HR Industry 2018 наближава!

 

На 8 февруари 2018г. в Интерпред – СТЦ София ще се проведе седмото издание на станалото вече традиция за HR общността изложение HR Industry. В рамките на един ден, събитието ежегодно среща близо 50 компании, предлагащи услуги в сферата на човешките ресурси с над 500 HR мениджъри и управители на български и международни компании.

За първи път изложението се организира в партньорство с Българска асоциация за управление на хора.

По време на изложението присъстващите ще могат да посетят щандовете на десетки компании и организации, опериращи в помощ на HR бизнеса у нас, и да се запознаят в детайли с техните услуги от областите, свързани с привличането, развитието и мотивирането на служителите.

Основен елемент от събитието е и специализираната семинарна програма, по време на която специалисти от компаниите-участници дискутират най-актуалните теми, свързани с дейността на HR професионалистите.

Ако сте компания, чийто продукти и услуги са в сферата на човешките ресурси, това е мястото, където ще можете да се срещнете с правилната аудитория и да докажете, че сте доверен партньор!

Регистрацията за участие на изложители в събитието вече е отворена, а пълните условия за изложители и типовете пакети могат да бъдат разгледани тук.

HR Industry 2018 се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger в партньорство с Българска асоциация за управление на хора. Организационен партньор е Интерпред – СТЦ София.

 

 

Категории: Общa темa/Other