Агенцията за подбор, където човешката експертиза среща прецизността на изкуствения интелект.

"талейнт" е ново име в агенционния подбор, създадено от добре познат екип като резултат от синергичния ефект на човешките отношения и модерните технологии в света на човешките ресурси. Създадена, за да бъде движението към новото време в подбора на кадри, където човекът и бизнес структурата процъфтяват заедно, задвижвани от силата на коректните отношения, информираните решения и правилните възможности. Там, където човешката експертиза среща прецизността на изкуствения интелект, "талейнт" създава бъдещето в подбора на таланти.
Като стратегически партньор в подбора на висококвалифицирани кадри, съчетаващ традиционни методи с модерен подход при намирането на правилните таланти за нуждите на работодателите, екипът на "талейнт" разполага с широк спектър от услуги за навлизащи до добре позиционирани на пазара компании. Бидейки дългогодишен партньор за подбор за разнообразие от организации, "талейнт" разполага със специализирани консултанти, работещи по проекти в четири посоки - executive search, подбор на експертен персонал, подбор на IT кадри и такъв в сферата на аутсорсинга (BPO).
Целта на "талейнт" е да предостави на клиентите си всеобхватни и индивидуални решения. Затова освен доверен съюзник в сферата на подбора, екипът на компанията предлага оперативна поддръжка в счетоводен и юридически аспект чрез стратегически партньорства с доказани лидери в сферата.Това затваряне на кръга от услуги за корпоративни клиенти цели осигуряване на допълнителна подкрепа в стратегията им за организационен растеж.
Екипът на "талейнт" се състои от професионалисти с високо образование в областта на бизнеса и психологията, последвано от дългогодишен практически опит в подбора и привличането на таланти. С богати познания в материята, експертите по подбор са специализирани и като сертифицирани кариерни консултанти. Свободно говорещи английски, някои членове от екипа и немски език, "талейнт" гарантира провеждането на ефективна комуникация и гладко преживяване и за международните си клиенти. С вяра в силата на информираните решения, екипът използва задълбочени личностни въпросници и тестове, специално разработени за организационния контекст, а вътрешните технологични системи на компанията и използваните AI инструменти позволяват висока продуктивност, прецизност и организираност на процесите. Технически грамотни, любопитни и посветени на постоянното учене, "талейнт" се стреми към непрекъснато развитие, приемайки технологичните иновации и вървейки заедно с напредъка в индустрията.
Категории: Подбор/Recruitment
Остави коментар

Коментари (0)

    Тази статия все още няма коментари. Бъдете първи и дайте своето мнение!